У парку "Перемога" запустили новий атракціон, який обійшовся платникам податків у 350 тисяч гривень

08 березня 2021 0
Вже третій день у Полтаві працює новий дитячий атракціон – потяг. Вартість проїзду становить 30 гривень. А працює атракціон лише у вихідні дні з 11 до 14 години.

У парку "Перемога" запустили новий атракціон. Тепер територією курсує ось такий потяг. Дитячий потяг працює у вихідні дні, а квиток на нього коштує 30 гривень.

– Де ви їздили?

– По колу, – сказав відвідувач парку Микита.

– Я побачив оголошення в інтернеті, фотографію цього виробу і цікаво було, єдина цікавинка, яка була на цей вікенд. 30 гривень.

– Це дорого?

– 1 долар, я вважаю це як раз те, що треба для дітей до 10 років, – розказав полтавець Віталій Рязанов.

"Другий день катається, і щодня прокидається і просить, щоб поїхали в парк "Перемога" і каталися на паровозику, дуже подобається", – сказала полтавка Ельвіра Коваленко.

Обійшовся атракціон платникам податків у 350 тисяч гривень.

"Поки це було подано на затвердження, потім про це дізнавалися депутати Полтавської міської ради, потім ми захищали з минулою каденцією цю тему. Там є ще одне місце для вагончика, який не вміщався в ту суму, яка була спрямована", – розповіла ексзаступниця директора парку "Перемога" Катерина Бабіч.

"У нас є антисептик, оброблюємо антисептиком і людям пропонуємо і маски. Ну на повітрі ми, в принципі, розсаджуємо згідно з умовами карантину", – зауважив водій потягу Олександр Пономаренко.

Дитячий потяг працюватиме кожні вихідні з 11 до 14 години.

Ірина Яременко, Станіслав Авдєєв, PTV Полтавське Телебачення