У Полтаві презентували календар "Лють"

06 березня 2024 0
Яніна Климань
На календарі зображені 12 військових, які символізують кожен місяць в році.

6 березня у Полтаві презентували календар "Лють", який починається лютим 2024 року. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

На календарі зображені 12 військових, які служать у лавах ЗСУ і кожен символізуватиме наступні 12 місяців стійкості та хоробрості 2024 року. Всі кошти з продажу календаря направлять на покупку 500 дронів для Вовків Да Вінчі, Азову та 13 БрОП "Хартія".

Автор фото - Віталій Юрасов також відомий своїми роботами для Державної прикордонної служби (ДПСУ) і Третьої штурмової бригади. 

На фото 12 військових легенд: Богдан Кротевич (Тавр), Вадим Ворошилов (Karaya) Андрій Лімонтов (Людоїд), Масі Наєм (Ганз), Василь Гриценко (Чучупак), Олександр Будько (Терен), Гліб Стрижко, Асан Ісенаджиєв (Хасан), Дмитро Гержан (Тритон),  Євгеній Громадський (Гром), Микола Кущ (Фрост), а також Роман Костенко (Гром). 

Більшість учасників календаря несуть військову службу у лавах ЗСУ, тому частина зйомок відбувалась не лише у Києві, але і на Сході неподалік лінії фронту, зокрема - у Покровську та Краматорську. 

Цей календар – щоденне нагадування, що війна триває і нам є на кого опертися в цій боротьбі. 

Фото: Полтавська міська рада