Полтавському хлібзаводу тимчасово заборонили виробляти хліб на одній з ліній

05 лютого 2021 0
Ольга Семенко
ТОВ "Полтавахліб-3", через виявлені невідповідності гігієнічним вимогам, тимчасово заборонили виготовляти хліб на одній з ліній та використовувати борошнопросіювачі.

Товариству з обмеженою відповідальністю "Полтавахліб-3" тимчасово (у термін до десяти днів) заборонили виробляти хліб на лінії №1 з піччю БН 50 та використовувати борошнопросіювачі (бурати). Відповідне рішення 4 лютого ухвалив виконувач повноважень головного державного інспектора та головного державного ветеринарного інспектора Полтавщини Сергій Павлов. Його опублікували на сайті Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.

Згідно з документом, під час позапланового інспектування підприємства, встановили невідповідність гігієнічним вимогам чинного законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів при виробництві харчових продуктів, що може створювати загрозу для життя та здоровʼя людини.

На час дії рішення, на підприємстві мають усунути виявлені порушення та терміново привести потужності з виробництва харчів у відповідність гігієнічним вимогам чинного законодавства. Інформацію про виконання рішення необхідно надіслати до Держпродспоживслужби не пізніше 12 лютого.