У Полтаві анонсували обговорення будівництва двох 17-поверхівок на вулиці Матросова

05 травня 2023 0
У Полтавській міській раді анонсували публічні обговорення проєкту будівництва двох 17-поверхівок по вулиці Матросова на місці виробничої бази.

З 2 травня до 2 червня тривають громадські слухання. В них планують обговорити проєкт будівництва двох 17-поверхівок на місці виробничої бази по вулиці Матросова. Про це повідомили у пресслужбі Полтавської міської ради.

12 травня о 10:00 у конференц-залі готелю "Явір", що знаходиться на вулиці Матросова, 4, відбудеться публічне засідання в рамках громадських слухань щодо вищезгаданого проєкту.

В громадських слуханнях можуть брати участь особи, що зареєстровані на території, на яку поширюється дія документа стратегічного планування; уповноважені представники підприємств; громадськість; органи місцевого самоврядування та представники влади; представники замовника розроблення містобудівної документації.

З проєктом містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку документа державного планування можна ознайомитись протягом п’яти календарних днів до дати проведення громадських слухань в приміщенні відділу "Центр надання адміністративних послуг" Управління адміністративних послуг Полтавської міської ради за адресою: вулиця Соборності, 36, місто Полтава.