Полтавська ліга студентів розпочала збір на виготовлення енергетичних батончиків

19 травня 2023 0
Полтавський осередок Ліги Студентів збирає кошти на виготовлення енергетичних батончиків

Всі ми знаємо, як важко військовим боронити нашу державу. Зараз, як ніколи, ЗСУ важко фізично та не завжди вистачає енергії для подальшої боротьби. Тому наш осередок доєднується до соціальної акції «legal bars»

Мета: зробити якомога більше енергетичних батончиків та відправити їх нашим захисникам!

Чому потрібно робити енергетичні батончики?
- Подібні батончики є не тільки напрочуд енергетичними, але є й корисними для здоров’я. Батончики – це поживний перекус, адже він містить велику кількість злаків і мікроелементів. Крім того, вони зовсім не мають консерваторів та інших добавок, які є в покупних солодощах. Тому, після важкого дня або ночі, нашим військовим потрібно відновлювати енергію, і енергетичні батончики – це одне із джерел її відновлення.

Чим енергетичні батончики краще, ніж цукерки з магазинів?-
- Завдяки натуральним складовим та поживним речовинам енергетичні батончики набагато кращі, ніж Снікерси, Твікси та Кіт-Кати. Вони не мають в своєму складі хімічних речовин, такі як консерванти і тд, а створені лише з корисних продуктів.

Чому для відновлення енергії не можна щось приготувати?
- Уявимо ситуацію, що військовий цілий день знаходиться на чергуванні, у розвідці, і він не має можливості готувати. Як йому діяти? Він може взяти для підтримки 2-3 батончики і цього буде достатньо, щоб протриматись. Тому, ми просимо вашу фінансову підтримку, бо без неї зробити це буде вкрай важко.

Ми потребуємо допомоги на закупівлю матеріалів для виготовлення цих батончиків!

Хочеш стати частинкою нашого проєкту? 
Надсилай на картку за номером : 5375 4112 0559 0693