Соліст гурту "Ляпіс - 98" Сергій Міхалок прокоментував ситуацію, яка виникла на концерті в Полтаві

26 жовтня 2021 0
Олена Кулага
Сергій Міхалок записав відео на якому прокоментував ситуацію, яка сталася в палаці дозвілля "Листопад" у Полтаві.

26 жовтня на ютюб - каналі "BRUTTO NOSTRA" Сергій Міхалок лідер гурту "Ляпіс - 98" оприлюднив свою версію події, яка сталася у Полтаві в палаці дозвілля "Листопад" 20 жовтня. 

Міхалок зауважив, що звертається виключно до фанатів гурту "BRUTTO NOSTRA", а не до правоохоронних органів чи лідерів суспільної думки. 

Зі слів музиканта, він сам покликав на сцену одного з глядачів, коли побачив, що той тримає гітару. Міхалок планував влаштувати музичний батл на гітарах, але коли чоловік піднявся стало зрозуміло, що він ледве тримається на ногах від спожитого алкоголю.

Далі, зі слів Міхалка, чоловік почав нецензурно висловлюватися та хамити. Після чого, соліст "Ляпіс - 98" його вдарив.

"Тихенько його боданув, він більше навіть не від удару (впав), а якось, я не відмазуватимуся - дав бичка, у нас це називається", - заявив Міхалок, зазначивши, що не надав значення конфлікту.

Глядач після інциденту з концерту не пішов. Поліціянтам, які прибули на виклик, підтвердив, що претензій до співака немає. Після завершення концерту чоловіки між собою спілкувалися.

Нагадаємо: під час виступу у Полтаві гурту "Ляпіс - 98", лідер гурту вдарив відвідувача в обличчя. Поліція по цьому факту відкрила кримінальне провадження.  

фото: DW