У Лубенському районі поліціянта підозрюють у зґвалтуванні місцевої жительки

13 жовтня 2021 0
Жителька Лубенського району повідомила про те, що вночі її зґвалтували двоє осіб. Один із чоловіків, на якого вказує потерпіла, – місцевий дільничний офіцер поліції.





У селі Чевельча Лубенського району двоє чоловіків зґвалтували місцеву тридцятирічну жительку.

Один із нападників, на якого вказує потерпіла, – місцевий дільничний офіцер поліції, який з 30 вересня перебував на лікарняному.

"Ось тут вони зайшли до мене. Я була не сама, у мене був друг з яким ми спілкувалися. Далі я розповідати не буду, я поліції розповіла все, що сталося", – сказала потерпіла.

Потерпіла проживає вдома з чотирма дітьми. Розповіла, що вночі двоє чоловіків зайшли у будинок, принесли алкоголь та сиділи на кухні, а потім напали на неї. Зранку жінка звернулася до поліції.

"Мене забрала швидка, возили в лікарню на експертизу. Те, що казали, що у мене кровотеча – цього не було", – додала потерпіла.

Місцеві жителі про жінку говорять добре. Кажуть, завжди привітна та неконфліктна.

"Жінка як жінка, жила то сама, то не сама. Як могла, так і жила", – сказала місцева жителька Раїса Вікторівна.

"Ходить, дітей у школу веде, хлопчика у садочок водила. Те, що ми бачили.

Завжди віталася, коли ми виходили молоко здавати. Завжди привітається і пройде", – сказала місцева жителька Ніна Зінник.

"У мене до неї претензій немає, завжди в неї чисто, порядок. Трапилося все вночі, як саме не знаю", – зазначила староста Чевельчанської сільської ради Наталія Бутенко.

Чоловіки не місцеві, розповіла староста.

"Вони в поліції Оржиці служили, хто вони й звідки не знаю. Я з ними ніколи не зустрічалася", – додала староста Чевельчанської сільської ради Наталія Бутенко.

За фактом зґвалтування правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Поліціянтам потерпіла повідомила, що вагітна.

"Проводяться невідкладні слідчі дії з метою встановлення всіх деталей події. Призначена низка спеціальних експертиз. Уже відбувся медичний огляд жінки судово-медичним експертом та гінекологом, які ознак вагітності не виявили", – сказала речниця Державного бюро розслідування Ольга Чиканова.

Якщо провину зловмисників доведуть, їм загрожує позбавлення волі до 12 років.