У Полтаві оголосили тендер на спеціалізовану охорону лікарні за понад 500 тис. грн

20 січня 2022 0
Тетяна Наказненко
КП "1 міська клінічна лікарня Полтавської міської ради" оголосило тендер на охорону приміщень закладу за понад 500 тис. грн.

19 січня оголосили тендер на спеціалізовану постову охорону приміщення комунального підприємства "1-а міська клінічна лікарня Полтавської міської ради" протягом 10 лютого - 31 грудня 2022 року. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель "Prozorro".

Очікувана вартість надання послуг - 535 500 грн.

Згідно з тендерною документацією, підрядник має виставляти пост охорони у кількості та в час, визначені режимом надання послуг закладом. Охорона має забезпечувати об’єкт від розкрадання, пошкодження чи знищення, шляхом:

- періодичних обходів (не рідше одного разу на годину) території лікарні за встановленими маршрутами, його огляду, контролю за цілісністю та схоронністю майна, що на ньому зберігається;

- недопущення розкрадань або інших протиправних дій відносно майна закладу;

- запобігання доступу до об’єкта сторонніх осіб, їх затримання та передача правоохоронним органам у випадку вчинення ними протиправних дій;

- здійснення контролю та виконання завдань в межах повноважень за запровадженими на об’єкті пропускним і внутрішньо об'єктовим режимами.

Працівники охоронної служби мають дотримуватися правил пожежної безпеки, а у випадку виявлення на об'єкті пожежі або спрацювання охоронно-пожежної сигналізації - негайно повідомляти про це пожежну частину, вжити можливих заходів з її ліквідації.  

Також підрядник має забезпечити пости охорони у лікарні засобами мобільного зв’язку, з закріпленням телефонного номера за постом на час дії цього договору. Охорона має утримувати в належному стані надані у тимчасове користування службові приміщення, обладнання, інвентар та інше майно.

Крім цього, кожен охоронець має бути одягненим у формений одяг за сезоном (костюм, берці, головний убір) з відповідними знаками належності до підрядника та посвідченням з фотокарткою з підписом керівника з зазначенням дати видачі та терміном дії.  

Подати тендерні пропозиції можна до 4 лютого, аукціон запланований на 7 лютого.