У Полтавській області п’яний водій скоїв ДТП, на нього склали три адмінматеріали

11 вересня 2024 0
Яніна Климань
У Миргородському районі нетверезий водій автомобіля врізався з іншим автомобіль.

9 вересня близько 17:00 на автодорозі Пирятин-Ромни-Кролевець, неподалік села Юсківці Миргородського району, сталася дорожньо-транспортна пригода.

За інформацією Головного управління Нацполіції Полтавщини, 32-річний водій автомобіля "ВАЗ 2106" зіткнувся з автомобілем KIA, яким керувала 31-річна жителька міста Суми. Обійшлося без потерпілих. Обидва транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

На місці події встановили, що керманич легковика ВАЗ 2106 перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомили у Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.

Стосовно водія ВАЗа правоохоронці склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали скерували до суду.

Фото: ГУ Нацполіції Полтавщини