Забезпечте недоторканність свого майна з небувалою вигодою!

13 жовтня 2022 0
Бажання жити у безпеці знаходиться на другому щаблі піраміди Маслоу. Тобто є одним з найфундаментальніших!


Завдяки ЗСУ, у Полтаві немає російських окупантів. Українські вояки відстоюють нашу безпеку! А захистити недоторканність власного майна від злодіїв може допомогти надійна приватна охорона.


Група охоронних компаній “Антарес-2000” пропонує послуги досвідчених охоронців та встановлення якісних охоронних систем. А ще тут діють програми лояльності та вигідні акції.


Охоронці “Антарес-2000” - надійні професіонали своєї справи


“Антарес” пропонує встановити своїм клієнтам найсучаснішу охоронну систему “Аякс”, що вже стала лідером з поміж всіх аналогів. “Аякс” - це не лише охоронна система, а й справжня система “розумний дім”!


“В комплект охоронної системи “Аякс”, крім центрального хабу, входять датчики відчинення дверей та вікон, розбиття скла, руху, задимлення та підтоплення, а також необхідні сирени. Захистити можна, як приміщення, так і подвір’я. Навіть якщо хтось лізтиме через паркан або спробує зазирнути у вікна, система відразу підніме тривогу. Датчики не реагують на пересування тварин. Тобто ваша собака чи кіт, не будуть призводити до спрацювання сигналу тривоги. Великою перевагою “Аякса” є можливість робити фотографії при фіксуванні датчиками якогось руху. А ще - зручний додаток у смартфоні для керування системою”, - розповів робітник технічної служби “Антарес-2000”, Денис Кухарчук.


Комплект охоронної сигналізації “Аякс”


Охоронний холдинг “Антарес” пропонує вигідну акційну пропозицію зі встановлення “Аяксу”. Всього є три варіації акції, що дозволяє клієнту обрати саме те, що необхідно саме йому.


  1. Базовий комплект “Аякс” за ціною 7500 грн. Крім того, безкоштовний монтаж, налаштування, застосунок на смартфоні та охорона перші 3 місяці. А ще - моніторинг об’єкта 24/7.

  2. Базовий комплект “Аякс” у розстрочку на 3 місяці. Клієнт має можливість встановити охоронну систему та сплачувати поступово (2700 гривень на місяць). Монтаж та охорона перші 3 місяці - безкоштовні.

  3. Безкоштовні базовий комплект “Аякс”, монтаж, налаштування та застосунок у смартфоні! Цей варіант акційної пропозиції доступний лише для комерційних об'єктів. Людям, які хочуть захистити своє помешкання, він не підійде.

“Ми завжди намагаємося йти на зустріч своїм клієнтам. Особливо зараз, коли триває війна. Зараз в усіх проблеми з фінансами, а злочинність стрімко зростає, як у будь-який час нестабільності та потрясінь. Охоронний холдинг “Антарес-2000” готовий запропонувати своїм клієнтам знижки, акції та програми лояльності. Є пропозиції, які підходять лише новим клієнтам, а є ті, що будуть цікаві постійним користувачам наших охоронних послуг”, - зазначив директор “Антарес-2000”, Володимир Криворучко.

Наразі діє лише одна акційна пропозиція - зі встановлення системи “Аякс”. Втім, в охоронному холдингу обіцяють ще не раз приємно здивувати своїх клієнтів вигідними пропозиціями та закликають слідкувати за сторінками “Антаресу” в соціальних мережах Facebook та Instagram, щоб бути в курсі новин.