Список фільмів, які варто переглянути

10 березня 2024 0
Яніна Климань
Найкращі фільми для ваших вихідних: перелік.

Нові рейтингові стрічки, що сподобалися глядачам і навіть кінокритикам.

Що подивитись:

1. Новорічна зміна – комедійний детектив, 2023 рік. Святкова історія розповість про пригоди героїв-поліцейських у новорічну ніч, злочинців, що намагаються зруйнувати свято, та пухнастого пса на імʼя Щедрик, який допомагатиме знешкодити поганих хлопців.

2. Залишені – комедія, мелодрама, 2023 рік. Події відбуваються в елітному коледжі на Різдво десь у 70-х роках. Усі їдуть до рідних, окрім декількох учнів, серед яких – проблемний студент Ангус. За ними залишається доглядати викладач стародавньої історії Пол Ханем, якого учні терпіти не можуть, і одна весела кухарка Мері. Насправді в кожного з них – своя історія життя, не завше весела. Проте фільм – про мрії, добрі вчинки, спогади про близьких, помилки і любов.

3.  Родинний обмін – комедія, 2023 рік. Батьки і діти родини Вокерів заздрили одне одному, на кшталт: от, якби тебе на моє місце?! І одного ранку вони таки прокидаються в чужих тілах: батьки "переходять" в тіла дітей, а діти переселяються в тіла дорослих. З цього вийде безліч безглуздих і кумедних ситуацій, проте батьки і діти точно дізнаються все про життя своїх рідних.

4. Без образ – романтична комедія, 2023 рік. Медді загрожують серйозні фінансові збитки, якщо вона швидко не знайде роботу на чималі гроші. І дівчина знаходить таку роботу: багаті батьки просять, щоб вона ввела їхнього 19-річного Персі у доросле життя. Тобто Медді має навчити хлопця випивати, займатися сексом і все таке. Буквально на першому ж побаченні Медді намагається затягнути його у ліжко, але їм весь час щось заважає. Медді та Персі доведеться багато чого пережити разом: скупатися голяком в океані, сходити на шкільну вечірку тощо. У підсумку він таки дізнається про її справжні наміри, але при цьому вони стануть справжніми друзями.

5.  Маскарад – комедія, авантюрний фільм, 2023 рік. Французька Рив’єра приваблює не тільки багатів, а й різноманітних шахраїв. Саме тут Адріан, красень-альфонс і письменник-початківець, закохується у сексуальну красуню Марго. Ці двоє розроблять хитромудрий план – як збагатитися та уникнути покарання. Але потім щось йде не так, і в цю гру втягуються інші гравці.