Громадські вбиральні у Корпусному парку та виступи духового оркестру тричі на тиждень – плани мера Полтави

21 січня 2022 0
Ольга Семенко
Олександр Мамай розповів про плани реконструкції парків у Полтаві, збільшення кількості громадських вбиралень та виступи духового оркестру просто неба.

У Полтаві планують збільшити кількість громадських вбиралень. Їх збираються облаштовувати в парках, які відвідує велика кількість людей. Про це розповів у інтерв’ю міський голова Олександр Мамай. Зокрема вбиральню хочуть встановити у Корпусному парку, який мають реконструювати, та в парку імені Котляревського.

За словами Мамая, цьогоріч також планують реконструювати Павленківський парк, створити парк між мікрорайонами Сади-1 та Сади-2, на вул. Героїв АТО.

"Хочу, щоб цей рік був роком парків. Карантинні вимоги великі, в людей мало коштів для забезпечення їхнього життя, тому вони мало відпочивають за кордоном, більшість перебуває на території нашої тергромади і хотілося б, щоб люди відпочивали в парках", – розповів міський голова.

Він також збирається обговорити з директором полтавського духового оркестру можливість виступів у Корпусному парку по п'ятницях, суботах та неділях.