У парку "Перемога" на очах у людей кохалася пара

26 травня 2021 0
Напередодні вдень у парку "Перемога" чоловік та жінка кохалися біля сходинок. Подібні дії розцінюються як адміністративне або кримінальне порушення. За що пара може заплатити до 34 тисяч гривень.



Напередодні у Полтаві чоловік та жінка кохалися просто на сходинках парку "Перемога".

 "У цьому випадку може бути два види відповідальності: адміністративна або кримінальна. Кримінальна відповідальність передбачає штраф від 17 до 34 тисяч гривень, а ось адміністративна відповідальність менш суворіше покарання", – сказав юрист Богдан Яненко.

У парку "Перемога", де пара вирішила показати відпочивальникам свою пристрасть, гуляє чимало дітей. Які теж, ймовірно, могли побачити недитячі розваги.

 "Потрібно було викликати поліцію, це не повинно бути. Тим паче в парку. Десь за Співочим полем, в кущах, там що хочуть те й роблять. Тут же мільйони дітей", – сказала полтавка Анна Гархня.

"Жива істота називається людиною, коли в неї є мізки. Якщо вони є, то вона людина, а людина таким займатися не буде. Та й ще в парку Перемога", – сказав полтавець.


У цьому парку кохання людей не закінчилося. Помітили парочку й біля аграрної академії.


"Це не є сексуальною нормою. Бо сексуальна норма – це те, що не шкодить навколишнім та партнерам. Нехай навіть негативний відгук для цих людей буде важливий", – сказала сексологиня Марина Гурнік.

Подібні випадки на Полтавщині вже не вперше. Торік влітку нетверезий чоловік, аби уникнути покарання за скоєний злочин закрився в машині та почав кохатися з жінкою, яка сиділа поруч.