На вулиці Грушевського вже десять років розбита дорога, на ремонт грошей немає

29 січня 2021 0
На вулиці Грушевського в одному із міжбудинкових в'їздів вже понад десять років розбита дорога. Через негоду там справжнє місиво зі снігу та багнюки. Ділянка увійшла до переліку тих, що потребують ремонту, але коштів поки що немає.

У мікрорайоні Алмазний, за адресою Грушевського, 3, через ями неможливо пройти й не забруднитися, а автівки ризикують залишити тут колеса. На це скаржаться жителі прилеглих будинків.

Сюди не хоче їздити швидка й служби таксі. У такому стані ця ділянка вже понад десять років.

"Капець з дорогою. Я не пам'ятаю, коли її робили. У мене тут гараж, я кожен раз їжджу, стараюся об'їжджати дворами, бо погана дорога", – сказав місцевий житель Олександр Лисенко.

"В мене два інваліди. Я часто викликаю швидку, в будь-який час доби. Як швидка приїде то всі сваряться, бо все перевертається. Ми самі носили засипали, хто чим міг", – розповіла мешканка будинку Ніна Тарасевич.

"Постійний бруд, постійні ями. Взимку навіть з коляскою не зручно тут виїжджати. Ми живемо, то дорога така ж весь час. Нічого тут не робили, нічого не змінювалося", – розказала місцева жителька Ірина Тумко.

"Немає дороги й вже давно. Тут не тільки як водій, а як людини подивитися. Тут не те, що їздити, тут ходити немає як", – розповів водій Максим Синьоококий. 

В управлінні житлово-комунального господарства про ситуацію знають.

"Цей проїзд він і торік був у планах. В цьому році, сьогодні розглядають бюджет, в цій програмі, яку ми подавали ці всі двори: Грушевського, 5, 7, 3. І оцей проїзд всі ці об'єкти включені до цієї програми", – прокоментував заступник начальника управління житлово-комунального господарства Костянтин Малько. 

До переліку міжбудинкових в'їздів, що потребують ремонту увійшли близько 40 ділянок. Проїзд, на вулиці Грушевського відремонтують, якщо депутати спрямують кошти.

Тамара Мордик, Ярослав Журавльов, PTV Полтавське Телебачення