Яких форм бувають чоловічі срібні печатки? Вивчаємо асортимент з «Oniks»

19 квітня 2022 0

Ювелірний асортимент для чоловіків вражає своїм різноманіттям. Особливо дивують прикраси для рук. Тут мається на увазі не лише обручка, що є звичним аксесуаром з особливим призначенням.

Серед представленого асортименту особливим попитом користуються чоловічі срібні печатки, що прекрасно вписуються в сучасний образ. Головне визначитись з формою, оскільки на oniks.ua/categories/serebrianye-pechatki можна вибрати багато різноманітних варіантів. Разом з «Oniks» можна розібратись в найпопулярніших моделях.

Яких форм можуть бути печатки?

Ювелірний асортимент постійно розширяється. Це дозволяє підібрати найкращі варіанти. Серед них можна виділити декілька пропозицій.

  • Квадрат вважається найпопулярнішою формою ось уже багато років. Це виглядає досить лаконічно. Така печатка прекрасно впишеться в будь-який образ і стане його красивим доповненням.
  • Прямокутник теж користується популярністю. Подібні прикраси любить купувати молодь, хоча інші теж не відмовляються від такої краси.
  • Овал чи круг виглядають більш оригінально. Такі печатки буде важче поєднати з деякими речами. Варто розуміти, що з діловими костюмами вони не зовсім поєднуються, а от з іншими речами можна створити ідеальні тандеми.
  • Якщо хочете максимально вразити своєю неординарністю, зверніть увагу на фігурні елементи. Зрозуміло, що їх потрібно максимально обережно комбінувати з одягом. Такі прикраси купує молодь, щоб виділитись на тлі інших.

Величезний асортимент постійно поповнюється різноманітними прикрасами, які відрізняються між собою формами. Це вражає. Вам потрібно добре подумати, що саме з цього хочете придбати. Щоб не помилитись та вибрати найкращий варіант, запам'ятайте декілька рекомендацій:

  • Як часто хочете носити печатку? Якщо вона буде постійним доповненням образів, вибирайте більш універсальні варіанти, що прекрасно будуть поєднуватись з різноманітним одягом. Вони призначаються для особливих випадків, вибір значно розширюється.
  • Який стиль одягу переважає? Якщо це класика чи кежуал, тоді прикраси мають бути досить стриманими. В інших випадках можете бути більш розкутими. Тільки пам'ятайте про таку річ, як доречність прикрас.
  • Ще потрібно враховувати вік того, хто буде носити аксесуари. Молодь може собі дозволити придбати як розкуті, так і класичні речі. Чоловіки поважно віку купують більш універсальні прикраси.

Якщо врахувати певні поради, то в асортименті без проблем вдасться підібрати печатки для доповнення чоловічого образу, а «Oniks» без проблем запропонує для цього найкращі варіанти.