На Полтавщині зіткнулися легковик та маршрутка: є поранені. ВІДЕО

13 липня 2023 0
Яніна Климань
У Кременчуці зіткнулися автомобіль та маршрутка. Внаслідок цього12-річна пасажирка останнього транспортного засобу та водій легковика отримали поранення.

12 липня  близько 16:30 в місті Кременчук сталася дорожньо-транспортна  пригода за участі  маршрутного  транспортного засобу "Mersedes Sprinter", під керуванням 40-річного місцевого водія, та автомобіля "Daewoo", під керуванням 60-річного чоловіка.  

Легковик, під час здійснення маневру, не надав перевагу у русі маршрутці, що рухався головною дорогою, внаслідок цього транспортні засоби зіткнулися. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції Полтавщини.





У мікроавтобусі на момент  руху перебувало близько десяти пасажирів. Внаслідок ДТП 12-річну дівчинку, пасажирку маршрутного транспортного засобу, та  водія легковика направили на огляд до  лікарні. Поранення виявилися незначними. 

За цим фактом на водія легкового автомобіля склали адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення.