Полтавського перевізника зобов’язали сплатити 25 500 грн штрафу за порушення правил карантину

22 квітня 2021 0
Ольга Семенко
У Полтаві оштрафували перевізника, водій якого перевозив пасажирів із порушенням карантинних обмежень. Керівниця подала апеляційну скаргу, але суд її не задовольнив.

25 500 грн штрафу має сплатити керівниця приватного підприємства «Еталон ПАС Сервіс» за порушення карантинних обмежень. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Як вказано в реєстрі, 24 квітня 2020 року близько 11:05 керівниця підприємства, не маючи чинного дозволу з організатором перевезення пасажирів за маршрутом руху, погодженим з Нацполіцією, не вжила заходів щодо припинення перевезення пасажирів на міському маршруті №51 маршруткою "Рута" на вул. Європейській, 65. Таким чином вона порушила вимоги постанови Кабінету міністрів України "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби Covid-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" та вчинила адміністративне правопорушення, передбачене ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Жінка подала апеляційну скаргу, проте Полтавський апеляційний суд її не задовольнив та залишив постанову Октябрського райсуду Полтави, якою передбачений штраф, без змін.

Постанова апеляційного суду є остаточною та оскарженню не підлягає.