Двоє чоловіків погрожують полтавці та вимагають виселитися з квартири

24 вересня 2021 0
До полтавки на роботу прийшли двоє осіб, які вимагали, аби жінка з родиною виселилася з квартири за борги. Жінка показала повідомлення з погрозами та запевнила, що саме перед цими чоловіками її родина боргу немає.





Полтавці Людмилі Швидкій погрожують та вимагають виселитися з квартири. За словами жінки, 31 серпня до неї на роботу прийшли двоє людей, які вимагали, аби жінка з родиною залишили помешкання.

"Один із них представився як Ігор Кобець працівник правоохоронних органів, а іншого я впізнала з Фейсбук, ним виявися Ігор Бутенко. Вони вимагали виселитися з квартири, де я проживаю з сім'єю. Вони повідомили, що квартира являється заставою боргу. Повідомили що це борг мого чоловіка", – сказала полтавка Людмила Швидка.

Жінка показує повідомлення з погрозами та запевняє, що саме перед цими чоловіками боргу не мають.

"У стресі вся моя родина, моя дитина. У мене постійні нервові зриви, я зверталася до лікаря. Я не можу працювати, я не можу спокійно жити, я дихати не можу", – додала Людмила.

Квартиру родина придбала в іпотеку, яку виплатили у липні цього року.

"Цілком нормальна, гарна родина. Принаймні я нічого поганого сказати не можу. Живуть вони тут давно, переїхали вони ще у 2006 році", – сказала сусідка Світлана Зацарицина.

Один із тих осіб, хто приходив, за словами жінки – Ігор Бутенко. На місці роботи чоловіка не було, слухавку протягом дня він не взяв. Інший – Ігор Кобець телефоном повідомив, що відмовляється коментувати ситуацію.

Також на чоловіка Людмили невідомий чоловік подав заяву до суду. Адвокат позивача телефоном повідомив таке.

"Такої сторони, такої особи у справі як Людмила Швидка немає. Є її чоловік, який набрався у людей грошей за договором позики, є ці всі матеріали. Він не повертає гроші", – сказав адвокат Олександр Дзюбенко.

Юрист каже, у випадку, коли невідомі тиском та погрозами намагаються залякати, варто звертатися до правоохоронних органів, та не панікувати.

"Якщо до вас прийшли люди якщо можливо їхні вимоги не є законними, якщо ви не будете себе рішуче захищати, то це буде великий мінус для вас. Якщо ви не будете себе захищати, що ви впевнені в собі, що ви знаєте як захистити свої права та інтереси, то це тиск буде нахабніший. Не можна реагувати бурхливо, перевищувати межі свого захисту", – сказав юрист Богдан Яненко.

Людмила Швидка повідомила, що написала заяву в окружну прокуратуру. Пресслужба прокуратури цю інформацію підтвердила.