На Подолі чоловік вибивав двері аптеки та лаявся на всю вулицю

13 травня 2021 0
Зранку 28-річний чоловік намагався залізти до аптеки та розбив двері приміщення. Порушник був у стані алкогольного сп'яніння. Його доставили до лікарні.


 7 година ранку, до відкриття аптеки на вулиці Богдана Хмельницького залишилося пів години. У цей час перехожі фільмують, як чоловік голіруч розбиває двері аптеки, кричить, лається та намагається залізти всередину.

Працівники аптеки, коли прийшли на роботу, були шоковані від побаченого.

– Якась людина спортивної статури спілкувалась з кимось невидимим і розвалила двері, – сказала завідувачка аптеки Віта Соколовська.
– Скільки буде коштувати ремонт? – запитали ми.
– Абсолютно не знаю. Ми будемо знати в процесі. Зараз цим займаються, телефонують, – додала завідувачка аптеки Віта Соколовська.

"Склопакет розбитий, сама планка. Ще поки що незрозуміло, як його відновити. Деякі деталі не підлягають відновленню. Зараз будуть спеціалісти підбирати", – зазначив майстер Роман.

Полтавці, які тут проживають, теж налякані.

"Я прокинувся від того, що щось загупало. Наче стелажі полетіли в аптеці. Потім на балкон вийшов, відкрив, хлопець молодий кричить, верещить. Поліціянтів купа, в бронежилетах, в шоломах стояли. Його ніхто не чіпав, він лежав там", – сказав очевидець Володимир Маєвський.

"Я бачила вже коли поліція під’їхала і він уже був на колінах, стояв. Вони уже його спіймали, там скрутили й все. Охорону бачила", – розповіла очевидиця Світлана Погребняк.

Поліція порушника затримала. Йому 28 років, проживає у Полтавському районі. Чому прийшов зранку до аптеки – правоохоронцям пояснити не зміг.

"Поведінка його була досить агресивною і неадекватною. Пояснити будь-які свої дії та вчинки він не зміг, тому зараз цим займається поліція. Тому його працівники поліції доставили до лікарні для огляду його стану здоров’я та можливої допомоги", – зауважив речник Національної поліції Полтавщини Юрій Сулаєв.

Порушника не могли заспокоїти, однак вмовили лягти на носилки, щоб доставити до лікарні.

"Сьогодні зранку до приймального відділення був доставлений пацієнт машиною швидкої допомоги з діагнозом різані рани лівої кісті та алкогольне сп’яніння. Пацієнту надали першу медичну допомогу", – розповіла завідувачка приймального відділення 1-ої міської клінічної лікарні Світлана Гринь.

Полтавцям вже не вперше доводиться спостерігати за незвичним вчинками земляків. Так влітку 2019 року відзначився кременчуківець, який своїм лобом продзвонив про себе на увесь регіон.