Компанія “Явір-2000” безкоштовно забезпечила 14 полтавських шкіл системами відеонагляду

02 листопада 2020 0

Що може бути найдорожчого в житті кожної людини? Звісно, це діти. Кожного дня віддаючи свою дитину до школи, ми хочемо бути впевнені, що вона в безпеці.  

Відеоспостереження для школи - це система, яка гарантує безпеку учнів і педколективу, чітке виконання ними своїх обов'язків, попереджає правопорушення і дозволяє розібратися в конфлікті.


Компанія “Явір-2000” вже 20 років надає послуги особистої охорони та охорони майна своїх клієнтів, а також займається благодійністю. Цього разу “Явір-2000” подарувала полтавським школам комплекти відеонагляду, які складаються з відеокамер та відеореєстраторів. 


Вся інформація з них надходить на відеореєстратор, який записує відео на жорсткий диск та в режимі онлайн транслює відеопотік на монітор внутрішньої охорони школи. В полі зору охоронця - відео з усіх камер спостереження, які встановлені в школі. 

За 2019-2020 роки системами відеоспостереження було обладнано 14 шкіл, в кожній з них встановлено по 16 відеокамер. Вони розміщені на вулиці та всередині приміщень.


Також минулого тижня компанія “Явір-2000”  безкоштовно надала та встановила 6 стовпів з сонячними батареями, які за допомогою енергії сонця будуть освітлювати територію 14-ї школи та Свято-Покровської Церкви.


З “Явір-2000” почувати себе у безпеці легко!