У Полтаві на благодійному аукціоні зібрали 2,8 млн грн для потреб ЗСУ

22 жовтня 2022 0
Яніна Климань
У Полтаві відбувся благодійний аукціон "Перемога починається з тебе". На ньому зібрали понад 2,8 млн грн, які спрямують на потреби підрозділів ЗСУ.

21 жовтня у Полтаві провели благодійний аукціон "Перемога починається з тебе", на якому зібрали 2,8 млн грн зібрали для потреб ЗСУ. Про це повідомили у полтавській обласній військовій адміністрації.

У ньому взяли участь близько 80 учасників – меценатів, представників великого бізнесу, депутатів Київської, Полтавської міських рад та Полтавської обласної ради.

На аукціоні продали майже 80 лотів. Це старовинні ікони, книги, картини, предмети антикваріату. А родзинками аукціону стали військові трофеї, які здобули наші захисники на острові Зміїному, поштові марки й колекційні монети, які особисто підписували Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний і начальник ГУР МО України Кирило Буданов.

Найдорожчий лот – американський дрон – за 8 тисяч доларів придбав депутат обласної ради від "Слуги народу" Фахраддін Мухтаров. Квадрокоптер передадуть Головному управлінню розвідки Міноборони України.