На Полтавщині зупинили водія, позбавленого права керування

08 листопада 2020 0
У Полтавській області зупинили водія, який порушував ПДР. Під час огляду виявили, що чоловік позбавлений права керування.

8 листопада на бульварі Автокразівському у Кременчуці поліціянти зупинили автомобіль ВАЗ 21074, водій якого порушив правила дорожнього руху.

За інформацією пресслужби патрульної поліції Кременчука, під час спілкування з 26-річним водієм, інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловікові запропонували пройти огляд на стан сп’яніння, але він категорично відмовився.

Крім того, під час перевірки даних водія, патрульні з’ясували, що він вже був притягнутий Бориспільським районним судом до адміністративної відповідальності за аналогічне правопорушення та позбавлений права керування, йдеться у повідомленні.

Патрульні склали на чоловіка адміністративні матеріали: за ч. 2 ст. 130 (Відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження огляду на стан сп'яніння) та за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, яка позбавлена права керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

фото: пресслужба патрульної поліції Кременчука