Уклали договір на проєкт ремонту вуличного освітлення деяких вулиць Полтави

26 жовтня 2021 0
Яніна Климань
У Полтаві відремонтують вуличне освітлення на 15 вулицях. На розробку проєктної документації уклали договір на майже 8 млн грн.

26 жовтня управління житлово-комунального господарства Полтавського міськвиконкому уклало договір на розробку проєктної документації на капітальний ремонт вуличного освітлення та зовнішньої електромережі низки полтавських вулиць. Очікувана вартість становить 7 984 154,71 грн. Про це стало відомо з порталу публічних закупівель "ProZorro".

Згідно з тендерною документацією, мають розробити проєкт на ремонт освітлення таких вулиць:

Європейська, Степового Фронту, Івана Мазепи, Великотирнівська, Маршала Бірюзова, Зіньківська, 1100-річчя, Соборності, Небесної Сотні, Миру, Чураївни, Степана Кондратенка, просп. Миру, просп. Вавілова, площа Слави.

Підрядник повинен виконати фотофіксацію існуючих опор та елементів встановленого освітлення, візуальне та інструментальне обстеження опор та місць встановлення світильників, розробити технічний звіт щодо технічного стану опори з перевіркою її несучої здатності та проєктну документацію, в якій передбачити заміну опор, що потребують цього, розрахунок та підбір кількості і типів світильників, встановлення нових світильників, погоджених з "Міськсвітлом", підключення самоутримним ізольованим проводом та заземлення й захист від ураження струмом.

Роботи мають виконати до 31 березня 2022 року.