У Полтаві під час концерту "Ляпіс - 98", стався конфлікт між лідером гурту та відвідувачем

21 жовтня 2021 0
Олена Кулага
Під час виступу у Полтаві гурту "Ляпіс - 98", лідер гурту вдарив відвідувача в область голови. Обставини події з'ясовує поліція.

20 жовтня близько 20:30 у Полтаві під час виступу у палаці дозвілля "Листопад" білоруського гурту  "Ляпіс - 98", його соліст Сергій Міхалок вдарив на сцені одного з відвідувачів. Про це повідомив на сторінці в фейсбук співак Володимир Дорош.

На оприлюдненому відео видно, як на сцену підіймається чоловік з гітарою. Між ним та Сергієм Міхалком виникає дискусія, в ході якої Міхалок цікавиться у глядача наявністю в нього квитка на концерт та пропонує самому зіграти на гітарі.

Після чого, погрожуючи відвідувачу, фронтмен гурту "Ляпіс 98" вдарив його в обличчя. Від удару той упав. Зі сцени його вивели двоє чоловіків, ймовірно охоронці. 

Як повідомила пресслужба Головного управління Нацполіції Полтавської області, про даний випадок повідомили очевидці. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила особу потерпілого. Ним виявився місцевий чоловік, який в категоричній формі відмовився від написання заяви та подальшого розслідування інциденту.

По цьому факту відкрили кримінальне провадження за ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Обставини даної події встановлюють. 

фото: DW