Сварка за пісню: у нічному клубі Полтави відвідувачам проткнули ножем руку, пробили сідницю та порізали вухо

17 грудня 2021 0
Вихідними невідомий порізав ножем трьох відвідувачів нічного клубу, проте його досі не затримали. На момент прибуття поліції, нападник втік з місця події. Потерпілі вважають, що слідство затягується.


Віталій Лубенець з приятелем Русланом Драчуком вихідними пішов відсвяткувати своє 25-річчя в нічний клуб. Натомість чоловіки отримали ножові поранення: порізане вухо, пробиту сідницю та травму руки. Наразі нападника поліція досі не затримала. Потерпілі вважають, що слідство затягується.

Через що це відбулося? Цій особі не сподобалося те, що ми почали співати пісню, яку він співав чотири пісні тому, – розповіли потерпілі Руслан Драчук та Віталій Лубенець.
Що він вам казав? запитали.
Що ми вас тут усіх поріжемо, бо вся охорона в закладі мене знає.

"Пішов в хід ніж, він поранив спочатку мене в мочку вуха, друга поранив в передпліччя та ногу, а дівчині наскрізь проткнув руку",
– зазначив потерпілий Віталій Лубенець.

За словами потерпілого, нападником виявився 19-річний полтавець, який три місяці тому отримав умовний термін покарання за злочин.

"Він мав би сидіти за ґратами ще пів року тому. Йому раптом на судовому засіданні дали умовне покарання, пройшло три місяці й людина порізала нас ножем в клубі. Приїхала поліція і його не затримали. Вони сказали, що нас не могли порізати ножем, бо в закладі його не знайшли. Проте всюди все було у крові", – зауважив потерпілий Руслан Драчук.

Травму також отримала Вікторія.

"Там було багато людей, чоловік витягнув ножа і почав з ним бігати по залу. Й так вийшло, що він мене порізав першу. Цю людину я не знала та бачила вперше", – розповіла потерпіла Вікторія.

З місця події нападник зник.

"Якщо в ході слідства встановлять її особу, буде зібрана достатня сукупність доказів для того, щоб повідомити йому про підозру, а потім з обвинувальним актом звернуться до суду, то ця особа постане перед судом і її буде засуджено", – зазначив адвокат Андрій Бражник.

Наразі правоохоронці встановлюють особу нападника.

"На даний час триває досудове розслідування. Одне з них відкрите за фактом хуліганства, а два інших – за умисне нанесення легких тілесних ушкоджень", – розповіла речниця Національної поліції області Поліна Ларіна.

Наразі потерпілі можуть звернутися за правовою допомогою, для роз’яснення подальших дій.