Полтавці знову побилися на Білій альтанці

13 вересня 2021 0
У Полтаві напередодні на Білій альтанці знову сталася бійка. 18-річного юнака госпіталізували. Хлопець отримав удар в голову.




Напередодні на Білій альтанці побилися хлопці. 18-річного юнака з побоями забрала швидка.

"Чоловік 18 років отримав удар в голову з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, алкогольне сп’яніння. Його відвезли у травмпункт. Невідомий вдарив його в обличчя головою", – розповів керівник обласного центру екстреної медичної допомоги Дмитро Лавренко.

Поліціянти відкрили два кримінальних провадження. Слідчі продовжують з’ясовувати обставини події.

"Було заподіяно тілесні ушкодження двом молодикам 18 років, мешканцям Полтави", – сказав речник поліції Полтави Василь Зуб.

Попри такі події полтавці виходити на вечірні прогулянки біля альтанки не бояться.

"Безпечно, якщо не потрапити під гарячу руку", – сказав полтавець Олександр Чумарин.

"Я б без компанії не вийшла. Дівчатам небезпечно", – додала полтавка Дар'я Бондаренко.

"Тут же є якісь правила, охорона. Я колись приходи ввечері, спокійно та культурно все було", – зауважив гість міста Денис.

"Мені вже нічого не страшно, дідусь 60 років, не боюся", – зазначив гість міста Петро Володимирович.

У місті працює 317 камер Безпечне місто. Однак на Білій альтанці поки немає жодної. А найближча працює біля пам’ятника Івана Мазепи.

"Щодо встановлення камер біля Білої альтанки та в інших місцях великого скупчення людей, зараз їх немає, але плануємо встановити. У нас є камери, які потрібно перевісити, тому плануємо це зробити", – розповів начальник відділу оперативного реагування Полтавської міської ради Роман Широких.

Наприкінці травня цього року на цьому ж місці також відбулася бійка. Тоді хлопця побили за те, що він вирішив підказати іншому молодику, що у нього випадає гаманець з кишені.