Полтавські заклади культури опублікували афіші з виставами

04 січня 2023 0
Максим Михайліченко
У Полтаві заклади культури анонсували репертуарні плани на січень.

Заклади культури в Полтаві опублікували свої репертуари на січень. Про це повідомили в Полтавській обласній військовій адміністрації.

Полтавська обласна філармонія пропонує на січень такі вистави: "Новорічні пригоди котика Коржика", концерт "Різдвяний музичний дарунок", новорічний музичний кіносеанс, проєкт "Творчі зустрічі. Час прем’єр", "Зимові вечорниці у філармонії", "Ференц Ліст: романтик та мислитель", "Єдина та непереможна",  "За Україну", "Маленький Моцарт", "Зимова Мандрівка", концерт камерного оркестру та солістів, "Танцювальне мереживо".

Полтавський академічний обласний театр ляльок опублікував репертуар на січень. У ньому є вистави: "Лускунчик", "Снігова Королева", "Північне сяйво", "Попелюшка", "Колискова для сніжинки", "Лисичка-сестричка та Вовк-панібрат", "Кіт у чоботях", "Ще раз про Червону Шапочку", "Марічка та ведмідь", "Курочка Ряба", "Золоте курча", "Тигреня Петрик", "Троє поросят", "Гусеня", "Коло-бок", "Сюрприз", "Маленький Мук", "Рецепт від страху" та "Полохливий кролик".

Полтавський академічний симфонічний оркестр пропонує вистави за своїм репертуаром на січень: "Оркестр дітям", "Вечір камерної музики", "Музичні кінохіти", "Новорічне попурі", "Мідний драйв", "Небесне танго", "Симфонічний мультфеєрверк".

Нагадуємо, що раніше Полтавський театр імені В.Г. Гоголя опублікував свій репертуар на січень.