У Полтаві патруль військовослужбовців виявив чоловіка, який мав при собі ймовірно наркотичну речовину

26 березня 2021 0
Під час несення служби, військовослужбовці військової частини 3052 виявили чоловіка, який мав при собі речовину рослинного походження, схожу на “канабіс”.

25 березня близько 19:20 в Полтаві поблизу обласної клінічної лікарні, під час несення служби з охорони громадського порядку, військовослужбовці військової частини 3052 виявили підозрілого чоловіка.

Під час поверхневої перевірки з'ясувалося, що при собі він мав поліетиленовий пакет з маслянистою речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, ззовні схожою на ”канабіс” загальною вагою 5 грамів.

Затриманого передали працівникам Полтавського відділку поліції, для з’ясування обставин та притягнення порушника до відповідальності за ч. 1.ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального Кодексу України.

Як повідомили у військовій частині 3052, нацгвардійці щодня патрулюють вулиці Полтави, щоб запобігти правопорушенням. 

З початку 2021 року військовослужбовці військової частини 3052 в ході патрулювань виявили 15 осіб, підозрюваних в скоєнні кримінальних правопорушень, та 93 особи, підозрювані в скоєнні адміністративних правопорушень. Затриманих передали співробітникам правоохоронних органів, для подальшого реагування.

Фото - військова частина 3052.