Суд у справі викрадення елітних авто не відбувся: обвинуваченому викликали швидку

05 січня 2021 0
5 січня в Ленінському районному суді Полтави мало відбутися засідання у справі викрадення елітних авто: "TOYOTA" та "LAND ROVER". Однак засідання перенесли через погане самопочуття одного з обвинувачених. На місце приїжджали медики.

5 січня в Ленінському райсуді мало відбутися чергове засідання у справі викрадення елітних автомобілів. Під час засідання мали опитати свідків, однак одному з обвинувачених стало зле. До суду викликали швидку.

"Оголошується перерва у цьому судовому засіданні для виклику швидкої медичної допомоги", – сказала суддя Єлизавета Парахіна. 

Без присутності принаймні одного з обвинувачених продовжувати засідання не можна.

"Судове засідання буде перенесене на іншу дату у звʼязку з поганим самопочуттям одного з обвинувачених. Ви бачили, що приїхала швидка допомога, медики забрали його для лікування, оскільки у нього поганий стан здоровʼя. Сьогодні судового засідання вже не буде", – прокоментував прокурор Ігор Сорокін. 

Нагадаємо, цієї весни поліція затримала фігурантів, яких підозрюють у викраденні чотирьох елітних авто: "TOYOTA" та "LAND ROVER". Сума збитків складає понад три мільйони гривень.

Під час обшуків правоохоронці виявили автомобілі. Один з них був в розібраному стані. Решту повернули власникам.

Дарина Литвак, Сергій Купровський, PTV Полтавське Телебачення