На Полтавщині нетверезий водій скоїв ДТП

14 липня 2021 0
Тетяна Наказненко
У Полтавській області водій легковика скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Крім цього, на момент аварії керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння.

13 липня близько 22:00 на вулиці Чкалова у Кременчуці водій автомобіля ЗАЗ 2102 не стежив за дорожньою обстановкою, не обрав безпечної швидкості руху та наїхав на електроопору.

Під час встановлення обставин інспектори помітили у 32-річного чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер "Драгер" показав результат 1,97 проміле, що майже у 10 разів перевищує допустиму норму. Крім цього, з'ясували, що чоловік тимчасово обмежений у праві керування державною виконавчою службою, повідомили у пресслужбі патрульної поліції Кременчука.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та за ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобам особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження такого права) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

фото: пресслужба патрульної поліції Кременчука