ТОП-7 мультфільмів для затишних зимових вечорів

26 грудня 2021 0
Сім зимових мультиплікаційних фільмів, для родинного перегляду.

В період новорічних свят, коли вся родина збирається разом, коли непотрібно зранку поспішати на працю, на навчання чи садочок, виникає питання, як цікаво провести вільний час. І тут у пригоді стануть мультики. Вони розважать малечу, а дорослих повернуть в безтурботний час дитинства. Отже, пропонуємо вам підбірку мультфільмів заряджених на позитив, тепло, радість і казкову атмосферу.

джерело - itc.ua

"Грінч"

Дії мультика відбуваються в невеликому містечку, що розкинулося біля підніжжя гори. На вершечку гори є печера в якій живе буркотливий і вічно всім незадоволений Грінч. Він майже ніколи не покидає свій "барліг" і в місто вибирається лишень для того, щоб придбати їстівні припаси та скоїти чергову шкоду. Разом з Грінчем мешкає його вірний пес Макс, який складає компанію своєму не вельми приязному хазяїну.

Перед зимовими святами Грінч стає ще більш дратівливий, бо дуже вже йому не подобається, що всі жителі містечка веселяться. А коли він дізнається, що жителі планують влаштувати свято втричі більше ніж зазвичай, твердо вирішує завадити святкуванню… Ось тільки Грінч не врахував, що маленька дівчинка Сінді-Лу, може стати на заваді його підступним планам.

джерело - in.ck.ua

"Секретна служба Санта-Клауса" (або "Місія: різдвяний порятунок") 2011

Події мультфільму відбуваються на таємній базі Санти, де все, як на режимному об’єкті засекречено, а над своїми завданнями працює купа ельфів. Напередодні Різдва їм потрібно встигнути привітати всіх і не залишити жодну дитину без гостинця. Однак в полярній службі доставки, організованій, як швейцарський годинник, виник збій і напередодні Різдва одна маленька дівчинка залишилася без подарунка. Виправляти ситуацію вирушає син Санти Артур, котрий повинен вчасно доставити подарунок. Та чи встигне він?  

джерело - kinofilms.ua

"Крижане серце" (2013)

Події відбуваються в казковому королівстві Еренделл. Одного разу юна королева Ельза не справляється зі своїми магічними силами в управлінні льодом і занурює рідні землі в вічну зиму. Щоб не завдати ще більшої шкоди Ельза тікає в гори. На її пошуки вирушає молодша сестра Анна разом зі звичайним продавцем льоду Кристофом та вірним другом оленем Свеном. Цю трійцю на їхньому шляху чекають багато неочікуваних зустрічей, пригод та небезпек. 

джерело - ua-cinema.com

"Крижане серце: Різдво з Олафом" (2017)

Напередодні свят Ельза повідомляє Анні, що в них немає родинних традицій. Бажаючи розрадити сестер, Олаф разом з оленем Свеном вирушає у неймовірну пригоду на пошуки сімейних звичаїв до великого святкового дня.

джерело -weekend.today

"Полярний Експрес"

У центрі сюжету – головний герой хлопчик Стівен, який не вірить в існування Санта Клауса, але в ніч на Святвечір, перед його будинком зупиняється полярний експрес, який запрошує його у подорож на Північний полюс до Санти. Тож мандри починаються!

джерело - newsmagic.com.ua

"Смолфут"

Комедійний мультфільм розповідає про єті, які живуть високо в горах і твердо переконані у тому, що людство лише легенда, вигадка. Та одного дня молодий єті Міґо все ж зустрів людину, але вітер вирвав з його лап нову іграшку, позбавивши доказів, що він бачив справжнього смолфута. У поселенні єті лише покепкували з Міґо, і тому він вимушений вирушити на пошуки людини та довести іншим, що смолфути насправді існують.

джерело - kinobaza.com.ua

Льодовиковий період: Різдво мамонтів (2011)

Цього разу герої мультфільму білка, лінивець і мамонт вирушають до Північного полюса на зустріч з самим Сантою. Однак, доля повертається так, що під загрозою опиняється Різдво у всьому світі. І друзякам потрібно це терміново виправляти.