Безпечний обмін криптовалюти

02 січня 2023 0

У світі є безліч видів криптовалюти, кожна з яких відрізняється за своєю вартістю. Зрозуміти, в яку вкладатись може бути непросто. Однією з найвідоміших є Tether US. Вона відома тим, що має співвідношення своєї вартості до долара 1:1. Маєте такі монети? Виконати обмін usdt на monobank, ви можете звернувшись у сервіс Let'sPay. Ви можете проводити обмін монет за різними напрямками, та вибирати як готівку, так і банківські картки. Звичайно, другий варіант є зручнішим. Всі користувачі вибирають картку «Монобанк», оскільки співпраця між ним та сервісом налагоджена.

Як не втратити монети?

При необхідності перевести монети у гривні на сторінці https://letspay.me/ru/change/usdt_trc20/mono_uah, вам варто знати, як правильно виконати обмін, щоб не втратити гроші. Стейблкоїн USDT існує у різних мережах блокчейну, тому під час обміну потрібно подивитися на додаткові символи в назві. Вибирайте правильну мережу, щоб кошти надійшли на ваш рахунок. Вивести гроші можна на гаманець, що створюється під час обміну. Якщо відправити гроші не тією мережею, то їх буде втрачено.

Як відбувається автоматичний обмін?

В обміннику пропонується автоматичний обмін коштів, що є зручним, та дозволяє оперативно вивести монети. Для проведення обміну вам потрібно перейти на спеціальну сторінку і вказати, яку кількість валюти ви хочете обміняти. Система автоматично виконає прорахунок суми, яка буде зарахована. З неї вже буде віднято відсотки за виконання обміну. Також потрібно буде вказати: номер мобільного телефону, електронну пошту, номер картки та коментар. При необхідності можна переказати гроші відразу на кілька карт.

Процес переказу здійснюється швидко, тому ви зможете отримати свої кошти оперативно. Подати заявку можна у будь-який час доби, оскільки сервіс працює цілодобово. У разі виникнення питань, ви можете скористатися консультацією фахівця.

Чи безпечно звертатися до обмінника?

Не всі обмінники, які пропонують свої послуги, є безпечними, оскільки вони не можуть гарантувати збереження особистої інформації. Співпрацюючи з сервісом Let'sPay, ви зможете не турбуватися про свої дані. Вся інформація, що надається, є конфіденційною та не передається третім особам. Усі перекази можуть виконуватися як із реєстрацією на сайті, так і без неї. Для зареєстрованих користувачів часто проводяться акції.

Можна не турбуватися про те, що обмін віртуальної валюти на гроші буде безпечним, якщо звернутися до перевіреного сервісу. Курси валют постійно змінюються, тому ви зможете вибрати потрібний та заробити. Не обов'язково надавати всі копії своїх документів, і проходити постійне підтвердження особи. Гроші переказуються на вказану картку, тому перевіряйте правильність внесення даних. Let'sPay – перевірений та надійний обмінник, який користується популярністю у всіх власників віртуальних монет.