У Полтавському театрі готують прем'єру новорічного мюзиклу "Лускунчик"

14 грудня 2021 0
У Полтавському обласному театрі до новорічних свят готують прем’єру мюзиклу "Лускунчик".

18 грудня у Полтавському академічному музичо - драматичному театрі імені Миколи Гоголя відбудеться прем'єра мюзиклу "Лускунчик", за твором Ернста Гофмана "Лускунчик і Мишачий король", повідомили на сайті театру.

Казкою глядачі насолоджуватимуться під музичний супровід оркестру наживо. У виставі задіяли усю трупу театру – це понад 70 людей.

"Лускунчик — це нова музична казка від гоголівців до цьогорічних новорічних свят. Оригінальний сюжет Е.Гофмана, відголоски музики П.Чайковського, неймовірні образи у виконанні акторів театру та живий оркестр - це все родзинки нової вистави, що нагадає кожному про дитинство, додасть віри у дива та подарує неймовірні відчуття.

"Лускунчик" у полтавському театрі - це про хвилюючі мрії і їх втілення, про дитинство, але вже за крок до невідомої юності… Це пора коли оживають ляльки, а іграшкова війна - це бажання виховати мужність. Тут поєднаються сни і реальність, світ дітей і дорослих. Але найголовніше - переможе добро і віра, що навколо нас багато людей, які здатні прийти кожному на допомогу", - йдеться на сайті театру.

Відповідно до нових карантинних правил, які набрали чинності 6 грудня, відвідувачів театру попросять пред'явити один із перелічених нижче документів (для всіх осіб, що досягли 18-річного віку):

  • сертифікат, що підтверджує повну вакцинацію від COVID-19; негативний результат ПЛР-тесту (за останні 72 години);
  • негативний результат експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу (за останні 72 години);
  • чинне підтвердження одужання від COVID-19.  

Документи можуть бути надані як у паперовому (до них додавати документ, що засвідчує особу), так і в електронному вигляді через застосунок "Дія".

фото: фейсбук-сторінка театру