У полтавському аеропорту незаконно приземлився літак з нардепами на борту

03 вересня 2021 0
У полтавському аеропорту незаконно приземлився літак з нардепами на борту. Ймовірно там перебувало дев'ять народних депутатів від партії "ОПЗЖ". Однак цю інформацію у пресслужбі не підтвердили та не спростували. З Полтави літак відправили до Харкова, а по

У полтавському аеропорту незаконно приземлитися літак з пасажирами на борту. Ймовірно там перебувало 9 народних депутатів від партії "ОПЗЖ".

"Там було 9 народних депутатів на борті, але інформація не підтверджена поки що. Особи людей не встановлювалися, бо вони не виходили з літака, а лише ті були ким проводили бесіду. Скільки було людей на борту в мене такої інформації немає", – повідомив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Прессекретар фракції "Опозиційна платформа – за життя" цю інформацію не підтвердила та не спростувала.

Свій візит до Полтави невідомі пасажири планували ще 30 серпня. До полтавського аеропорту надійшов запит з проханням прийняти борт на якому буде 15 пасажирів. Однак, керівництво авіавокзалу дозвіл не надали. На що авіакомпанія повідомила, що літак прибуде порожнім.

"Екіпаж літака виконував свою роботу, а авіакомпанія попри нашу заборону, таки направила літак у Полтаву разом з пасажирами. Вони здійснили посадку, а ми були вимушені блокувати руліжну доріжку та провели переговорили з екіпажем", – розповів перший заступник генерального директора ПОКП "Аеропорт-Полтава" Юрій Колісник.

О 12.40 літак направився з Полтави до Харкова, а вже звідти о 13.48 полетів до аеропорту в місті Бориспіль. Менше ніж за годину літак вже був поблизу столиці.

"Заборонити приземлення будь-якого борту ми не маємо право, адже посадка може бути аварійною. Але приймати далі борт на руліжну смугу та проводити обслуговування літака й пасажирів ми не можемо", – додав голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Ймовірніше за все пасажира літака мали їхати до єврейського центру хасидизму, який розташований у місті Гадяч. Під аеропортом на них вже чекав автобус. У самій авіакомпанії ситуацію не прокоментували, адже за контактним номером впродовж дня не відповіли.