У Полтаві в парку "Перемога" коштом держбюджету планують створити  урбан - парк

16 грудня 2021 0
Олена Кулага
Департамент будівництва Полтавської ОДА залучать до облаштування урбан - парку у парку "Перемога".

16 грудня Полтавський міськвиконком дав доручення парку "Перемога" укласти договір з Департаментом будівництва, містобудування і архітектури Полтавської обласної держадміністрації на залучення його до ремонту парку. Це рішення оприлюднили на сайті Полтавської міської ради 16 грудня.  

У рішенні йдеться, що  Департамент будівництва сам звернувся до виконкому з пропозицією долучитися і створити на території міського парку урбан-парк у рамках президентських програм. 

Тому виконавчий комітет підготував проєкт "Про питання відновлення елементів благоустрою (капремонт) для облаштування урбан-парку на території парку "Перемога" в межах проспекту Першотравневого та вулиць Південної, Нижньомлинської та Садової. 

Після того, як парк "Перемога" укладе договір з Департаментом будівництва, планують виготовити проєктно-кошторисну документацію. Департамент залучать на договірних засадах.

Нагадаємо: на реконструкцію парку "Перемога" полтавська влада планувала укласти кредитний договір з "Укргазбанком". 

Нагадаємо: У 2016 році планували провести масштабну реконструкцію і навіть створили ескіз, відповідно до якого Співоче поле повинні були накрити сучасним навісом.