Начальник Головного управління ДФС у Полтавській області подав декларацію перед звільненням

12 січня 2022 0
Ольга Семенко
З’явилася електронна декларація перед звільненням Сергія Садового.

11 січня в Єдиному державному реєстрі декларацій з’явилася декларація перед звільненням начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області Сергія Садового.

Згідно з документом, Садовий та його дружина мають право користування квартирою в Полтаві та двома машино-місцями паркінгу. Дружина також має квартиру та на правах спільної власності володіє ще однією квартирою і земельною ділянкою.

Вона ж є власницею автомобілів "VOLVO XC90" та "BMW X3", на які Сергій Садовий має право користування, а також ТОВ "Тримай хвилю".

Посадовець володіє надувним човном "Фіорд Бот" та двигуном для човна "Mercury".

Доходи Садового склали 99 755 грн зарплатні, отриманої за основним місцем роботи, а його дружини – 1 268 677 грн доходу від зайняття підприємницькою діяльністю.

Готівкою посадовець зберігає 72 000 доларів США та 210 000 грн, його дружина – 87 000 доларів США, 27 000 євро та 260 000 грн.

Сергій Садовий також задекларував членство у місцевому осередку громадської організації "Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України" Полтавської області.

фото: пресслужба ГУ ДФС у Полтавській області