До кінця опалювального сезону тарифи на опалення не переглядатимуть – "Полтаватеплоенерго"

25 січня 2022 0
Ольга Семенко
"Полтаватеплоенерго" заявило, що його споживачі не залишаться в лютому без опалення та не отримають підвищення тарифів до кінця опалювального сезону.

25 січня "Полтаватеплоенерго" повідомило, що опалювальний сезон у лютому не завершать, а тариф на послуги не переглядатимуть до кінця опалювального сезону. Згідно з повідомленням на сайті підприємства, отримали підтвердження того, що реалізація намірів держави щодо компенсації різниці між фактичними витратами "Полтаватеплоенерго" на надання послуг та тарифами на послуги в платіжках полтавців відбувається в робочому порядку.

Нагадаємо, напередодні підприємство повідомило, що держава не виплатила компенсації згідно з Меморандумом про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022 рр. Через це, "Полтаватеплоенерго" почало стрімко накопичувати заборгованість за газ, для надання послуг населенню, перед "Нафтогаз Трейдинг", оскільки не може повністю розрахуватися за спожитий газ та забезпечити  попередню оплату.

Тому споживачів підприємства попередили про можливість вимкнення опалення у лютому або про підвищення тарифу у сім разів.