Лазерна епіляція сучасний метод позбутись зайвого волосся на тривалий термін

23 грудня 2020 0
Елітмед+ пропонує послуги лазерної епіляції

Сучасна медична клініка Елітмед+ надасть Вам можливість мати гарний вигляд та відчувати впевненість у собі.

Головним завданням, з яким успішно справляється лазерна епіляція — гладка і доглянута шкіра без зайвого небажаного волосся. Для гарного результату потрібно 8 - 10 сеансів. Однак важливо пам'ятати, що відвідування клініки та процедури повинно бути регулярним, інтервал 30-40 днів.
Після першої процедури руйнується 50% волосся на ділянці, яку обробляють.

Технологія ефективна за рахунок вибіркового поглинання лазерних променів меланіном (пігмент, який міститься в волосках і забезпечує їх природне забарвлення). Лазер хвилею руйнує волосяну цибулину за допомогою нагрівання. М'які тканини при цьому не травмуються. Через деякий час після процедури волосина випадає з коренем. Лазерна епіляція не завдає великого дискомфорту, під час процедури ви відчуваєте тепло та легке поколювання.

Лазерна епіляція вирішує різні проблеми. Для когось це, швидше, косметологічна процедура: видалення волосся на обличчі, шиї, підборідді після гормональних збоїв тощо. Хтось хоче позбутися дискомфорту від подразнення після гоління в інтимних зонах. Лазер бореться з проблемою врослого волосся, “гусячої” шкіри. Після проходження курсу такої епіляції шкіра гладенька, красива, ніжна та оксамитова.

Багатьом здається, що лазерна епіляція – надто дорога процедура. Але якщо порахувати, скільки коштує весь курс загалом, та порівняти ціни на шугаринг і видалення волосся воском, то виходить, що це значно дешевше, адже лазерна епіляція дозволяє після курсу забути про “рослинність” на роки, якщо ви будете дотримуватися простих рекомендацій!

До новорічних свят усім красуням Полтави найвигідніша пропозиція цієї зими - абонемент “ALL INCLUSIVE” за 5 000 грн. Ви отримаєте лазерну епіляцію будь-яких зон та необмежену кількість візитів протягом одного року.

Завітай до медичної клініки Елітмед+, за адресою вул. Небесної Сотні 74,
(066) 661 23 45, (080) 033 64 56
Підготуй своє тіло до літнього сезону вже зараз!