Через незавершений ремонт на вулиці Станіславського, полтавці замість тротуару мають ходити по багнюці

03 березня 2021 0
На вулиці Станіславського у мікрорайоні Огнівка, замість тротуару – багнюка. Все, через незавершений ремонт тротуару. Багнюку людям доводиться обходити проїжджою частиною.

Замість тротуару – багнюка. Така ситуація в мікрорайоні Огнівка на вулиці Станіславського.

Подолати цю перешкоду можна, але з однієї сторони проїжджа частина, а з іншої – суцільна багнюка.

Люди й навіть діти обирають небезпечний варіант й обходять місце дорогою.

"Це було ще й торік, тому таке вже давно. Щоб це обійти, я просто намагаюся знайти місце, де чистіше", – сказала місцева жителька.

"Тут нічого не зробили, просто покопали й так воно залишилося. Якщо висохне, то тут сухо, а як ні, то неможливо ходити. Тут коли щось робили, вся дорога була перерита. Потім його просто заліпили аби просто зробити", – розповіла місцева жителька Тетяна

Як стало відомо із сайту публічних закупівель "ProZorro" у 2019 році на цій вулиці проводили поточний ремонт дороги. Тоді очікувана вартість була понад 185 тисяч гривень.

"Це тут постійно, так дорогу відремонтували, а ця багнюка залишилася. Їі або заасфальтувати потрібно, але що завгодно сказати. Бачите, як ми обходимо, могли б й прямо ходити, але доведеться обходити", – розказала місцева жителька Тетяна

"Це просто халатність, бо просто не довили до кінця, те що розпочали. Потрібно було хоча б повернути до того стану, який був до цього. А тут взагалі не пройти, я як могла, так й обходила", – розповіла полтавка Ірина Петренко

Займалася ремонтом підрядна організація "ДБК-Квант". На питання чому ремонт не завершили, відповіли наступне:

"Те, що було передбачено в рамках того ремонту, то все завершили, але це ж було ще 2019 році, а зараз вже 2021. План завдання був, й ми його повністю виконали", – прокоментував директор "ДБК Квант" Олександр Кравченко.

Наразі управління житлово-комунального господарства оголосили закупівлю на розробку проєктної документації для проведення капітального ремонту на вулиці Станіславського за майже мільйон гривень.

Анастасія Гонтаренко, Станіслав Авдєєв, PTV Полтавське Телебачення