Скільки коштує дитячий подарунок з іграшкою та солодощами

17 грудня 2021 0
Батьки почали купувати подарунки для дітей. При виборі дитячої іграшки слід звертати увагу на запах, він має бути не різким, а всі елементи мають добре кріпитися. А щодо солодких подарунків, то якісний шоколад має танути в роті.


Вже незабаром новорічні свята й діти очікують на подарунки. Бажання у всіх різні, але й різномаїття іграшок в магазинах чимале.

"Протигаз ГП-5, каску, портупею головне радянську. Я історик з дворічним досвідом".
"Ляльку й таку іграшку, яка співає й осипається".– Цукерки й все, більше нічого,сказав хлопчик.
– А про яку іграшку мрієш?
– уточнили ми.
– Ніяка, я вже дорослий,– відповів хлопчик.

"Я хочу велике лего. Військове, щоб там була різна зброя".

Ціна в магазинах на іграшки для дівчаток й хлопців різна. У середньому від 200 гривень.
"Зараз багато акцій як до Нового року й до Миколая. Тому є що підібрати. Інколи приходять й не знають, що обрати дитині на 2-5 років або ж хлопчику чи дівчинці", – розповів продавець Станіслав Сімберович.

НЧ) Батьки при виборі подарунку звертають увагу на ціну, але й переймаються за якість.

"Щоб було виготовлено з якісних матеріалів, щоб іграшка не зашкодила дитині в майбутньому. Тобто, щоб вона не була токсичною й легко не ламалася", –
розповіла полтавка Тетяна Білонучкіна.
"Якщо дитина вже орієнтується й вже розуміє, де оригінальна лялька, а де ні, то й батьки теж. Щоб дитині подобалося, й звісно якість має значення. Вона слугуватиме довше й волосся не випадає", – сказала полтавка Оксана Куліш

Безпечна іграшка не повинна мати різкого стороннього запаху пластмаси або інших хімічних елементів, а фарба та декоративне покриття мають бути стійкими.

"Іграшка не рекомендована дітям до трьох років й тут добре, що зазначили, що іграшка рекомендується дітям від шести років. Поверхня іграшки схильна до розривів та відлущення фарби при стисканні. Це не дуже добре, хоча виробника про це попередили", – повідомила доцентка, кандидатка технічних наук ПУЕТ Юлія Басова.

Зазвичай на свята дорослі купують малечі ще й солодкі подарунки.
"Я думаю про подарунок для онучки, орієнтуюся за ціною, але по моїй пенсії не дуже дозволяє. Але для онучки все одно купити хочеться", – сказав полтавець Олександр Дмитрович.

"По-перше, на ціну й на дату виробництва, а також на виробника. Шоколадні, желейні полюбляємо й мусові", –
розповіла полтавка Анжеліка Тригуб.

"Звертаю увагу на якість й обираю те, що знаю й те що, вже перевірене часом", – відповіла полтавка Наталія Костенко.

Солодкі дитячі подарункові набори коштують від 50 до 170 гривень. В середньому в одному пакунку близько 12 видів цукерок.

 Однак й тут слід звертати увагу на деякі деталі.
"Справжній шоколад повинен танути, тобто він при температурі 32 градуси починає танути. Якщо він прилипає до зубів, то це вже не натуральний шоколад", – наголосила майстриня шоколаду Вікторія Подольська.

Дітям майстриня радить в день з’їдати не більше однієї плитки якісного шоколаду.