Полтавська рятувальниця представлятиме область на Всеукраїнському конкурсі краси моделей plus size

17 листопада 2021 0
Рятувальниця з Полтавщини стала переможницею конкурсу краси для моделей Plus size. Наразі дівчина займається підготовкою до Всеукраїнського конкурсу на якому буде представляти область.



Ольга Кузіна працює рятувальницею вже три роки, однак місяць тому вирішила стати ще й моделлю. Тому взяла участь у конкурсі для дівчат Plus size. Й недарма, адже серед одинадцяти учасниць вона стала першою.

"Я подала анкету й через два тижні мені зателефонували й запропонувала брати участь. Перший етап – фотосесія на початку місяця й 18 числа вже був конкурс. Все дуже швидко відбулося", – розповіла заступниця начальника п'ятого Державного пожежно-рятувального поста ГУ ДСНС у Полтавські області Ольга Кузіна.

Раніше Ольга працювала рятувальницею у Харкові, а пів року тому переїхала у пожежну частину в Машівці.

Здебільшого колеги дівчини – чоловіки. Про участь Ольги в конкурсі краси вони дізналися випадково.

"Побачив на робочому столі файлик з договором в якому все було прописано. Там було вказано, що це конкурс краси, я відразу не зрозумів, бо думав, що це наш договір. Потім допомагали вже й голосували всім колективом", – розповів начальник п'ятого Державного пожежно-рятувального поста ГУ ДСНС у Полтавські області Віталій Плахтій.

"Здогадки були, адже Ольга в нас одна з найкращих тому ми всі це очікували. Як дівчина вона має риси жіночності та тепла, але на службі вона має організаторські якості", – зазначив начальник караулу п'ятого Державного пожежно-рятувального поста ГУ ДСНС у Полтавські області Вадим Заяць.

Про професію рятувальниці Ольга мріяла з дитинства, а ось в конкурсі краси такого рівня взяла участь вперше.

"Побачила пожежників і мені це сподобалось. Спочатку було досить важко, тому що в навчальних закладах нашої структури не приймали дівчат. Але за рік до того, як я вступила до вишу це почали робити", – зазначила рятувальниця Ольга Кузіна.

На конкурсі краси дівчина показувала свої навички позувати перед камерою, а також майстерність дефіле.

"Інколи я згадаю моменти й розумію, що хотілось би ще відчути цю тривогу й гордість за те, що ти отримала такий титул", – додала Ольга Кузіна.

Й така можливість у дівчини ще буде. Адже вже у грудні Ольга Кузіна буде представляти Полтавщину на Всеукраїнському конкурсі краси моделей plus size. А ось переможниця представлятиме Україну на конкурсі краси у Бразилії, який відбудеться у 2022 році.