«ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО» ПОВІДОМЛЯЄ

27 травня 2021 0
До уваги мешканців мікрорайону Алмазний
В обласному центрі розташовані 80 котелень і теплогенераторних підприємства, що забезпечують мешканців міста теплом і гарячою водою. Робота 29 з них має сезонний характер, тобто вони працюють лише протягом опалювального періоду і на час проведення підготовчих робіт в технологічному процесі задіяні не будуть. Деякі котельні, як, наприклад за адресами: вул. Д. Коряка, 7 чи пров. Спортивний, 1-А, працюватимуть протягом міжопалювального сезону без зупинок. Решта ж котелень і теплогенераторних будуть зупинятися, щоб теплоенергетики змогли провести всі необхідні діагностичні та ремонтні роботи.
 
Термін зупинки кожної котельні залежить від її потужності та протяжності теплових мереж, задіяних у її роботі. У середньому він не перевищує 10 діб. Щоправда, і винятки також є. Наприклад, найбільша котельня Полтави по вулиці Ціолковського, 36, яка забезпечує послугами майже третину міста, буде зупинена для проведення планового ремонту на три тижні: з 31 травня до 17 червня включно.
У зв'язку з цим надання послуги з централізованого постачання гарячої води мешканцям мікрорайону Алмазний буде призупинено. Відновить свою роботу котельня із 18 червня.
 
Фахівці «Полтаватеплоенерго» наголошують, що термін зупинки потужностей зведений до мінімуму, аби незручності для споживачів тривали якомога менше.
 
Докладніше з графіком відсутності послуги з централізованого постачання гарячої води в розрізі житлових будинків можна ознайомитися на цілодобовому он-лайн сервісі «Мапа комерційного обліку» офіційного сайту підприємства te.pl.ua.
 
Приносимо вибачення за тимчасові незручності.
 
Адміністрація
ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго».