Анонс безплатних культурних заходів, що відбудуться у Полтавській області

12 вересня 2022 0
Дар'я Жученя
На Полтавщині відбудуться безплатні культурні заходи для місцевих жителів та переселенців.


Полтавські обласні академічні театр імені Гоголя, театр ляльок, симфонічний оркестр та обласна філармонія організовують безплатні заходи для всіх охочих. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

12 вересня – майстер-клас із художньої майстерності (Полтава) від театру імені Гоголя; майстер-клас "Лялькотерапія"(Полтава), вистава "Кіт у чоботах" (Полтава) від театру ляльок.

13 вересня – майстер-клас із живопису (Полтава), вистава "Всі миші люблять сир" (Білоцерківка) від театру імені Гоголя; вистава "Гусеня" (Полтава) від театру ляльок; концертна програма"З піснею до перемоги" (Кременчук) від обласної філармонії; відкрита репетиція оркестру для ВПО та жителів міста (Полтава).

14 вересня – майстер-клас з арт-йоги (Полтава) від театру імені Гоголя; вистава "Марічка і Ведмідь" (Полтава) від театру ляльок; концерт "Вечір духової музики" для ВПО та жителів міста від симфонічного оркестру (Полтава).

15 вересня – вистава "Сватання на Гончарівці" (село Лелюхівка, Новосанжарська ТГ) від театру імені Гоголя; вистава "Марічка та Ведмідь" (село Божківське Новоселівської ТГ) від театру ляльок; концертна програма "Добрі пісні добрим людям" (села Зуївці Комишнянської ТГ; Комишня) від обласної філармонії; науково-музична лекція "Класифікація музичних інструментів" від артиста оркестру Дмитра Голобородова (Полтава).

16 вересня – майстер-клас із хореографії (Полтава), вистава "Всі миші люблять сир" (Полтава), вистава "Малюк та Карлсон"(Полтава), вистава "Сватання на Гончарівці" (Великі Сорочинці) від театру імені Гоголя; вистава «Лисиця та Ведмідь (Полтава), вистава "Кривенька качечка"(Полтава) від театру ляльок.

17 вересня – майстер-клас із вокалу (Полтава), вистава "Сватання на Гончарівці" (село Стасі, Диканська ТГ) від театру імені Гоголя; захід "Веселі перегони на лісовій галявині" (Полтава), вистава "Золоте курча" (Терешки, Скороходове) від театру ляльок; концертна програма "Співаємо пісні життя" (село Остап’є, Решетилівська ТГ) від обласної філармонії; концерт оркестру для ВПО та жителів міста (Полтава).

18 вересня – майстер-клас із живопису (Полтава), вистава "Сватання на Гончарівці" (Диканька) від театру імені Гоголя; концерт просто неба від обласної філармонії (Полтава).

Детальна інформація про час і місце – 050 730 59 48 (Полтавський театр ляльок), 099 191 38 36 (Полтавський симфонічний оркестр), 050 109 91 75 (Полтавський театр імені Гоголя), 066 855 90 99 (Полтавська обласна філармонія).

Нагадаємо, що артисти обласних театру імені Гоголя, симфонічного оркестру, філармонії та лялькового театру провели майже 500 безплатних культурних заходів на Полтавщині.