На війні загинув 31-річний солдат із Полтавщини Сергій Ставицький

26 червня 2023 0
Яніна Климань
На Донеччині загинув житель Гребінківської громади Сергій Ставицький. У нього залишилися семирічна дочка та дружина.

24 лютого 2023 року під містом Сіверськ Донецької області при виконанні бойового завдання загинув житель Гребінківської громади Ставицький Сергій Миколайович.

Народився Сергій Ставицький 23 грудня 1991 року в с. Павлівщина Гребінківського району Полтавської області. Після закінчення 9 класів Олександрівської школи вступив до Київського радіомеханічного коледжу, де здобув робітничу професію пов’язану з обробкою металів. Був здібним та старанним студентом, брав активну участь у громадському та спортивному житті коледжу.

З 2013 до 2015 рік проходив строкову військову службу у Збройних Силах України на посаді водія відділення зберігання та транспортування технічної батареї, мав військове звання солдат.

З 2015 по 2018 рік працював на посаді апаратника оброблення зерна та слюсаря-ремонтника ТОВ "Кононівський елеватор".

З початком повномасштабного вторгнення рф у березні 2022 року був мобілізований до 26 Бердичівської артилерійської бригади.

У чоловіка залишилися семирічна дочка та дружина Ірина. Про це повідомили у пресслужбі Гребінківської міської територіальної громади.

Чин відспівування загиблого воїна відбудеться 27 червня о 10:00 в селищі Лазірки на вулиці Нова, 11 (біля будинку, де проживав з сім’єю); траурний мітинг та поховання – об 11:00 на кладовищі в селі Павлівщина, Олександрівського старостату.

Відправлення автобусів від міської ради, вул. Олексія Припутня, 1 о 10:20.