На Полтавщині двоє малолітніх викрали позашляховик

03 лютого 2022 0
Тетяна Наказненко
У Кременчуці двоє малолітніх хлопців викрали автомобіль "Volkswagen Touareg".

3 лютого близько 9:00 до Кременчуцького районного управління поліції за допомогою звернулася 35-річна місцева жінка. Вона повідомила, що невідомі викрали її автомобіль "Volkswagen Touareg", який був припаркований поблизу багатоповерхівки у мікрорайоні Молодіжний.

Оперативники встановили місцеперебування позашляховика. Він був в одному з гаражних кооперативів мікрорайону, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції Полтавщини.

За кілька годин встановили й причетних до вчинення правопорушення осіб. Ними виявилися двоє місцевих малолітніх хлопців 12 та 13 років. Наразі з ними працюють слідчі та ювенальні поліціянти.  

Згідно з повідомленням, один із правопорушників прийшов у гості до свого товариша та непомітно викрав ключі від транспортного засобу його матері. Потім, як стемніло, він разом з іншим знайомим незаконно заволоділи автівкою та залишили її в одному із гаражних кооперативів мікрорайону Молодіжний.  

За фактом вчинення кримінального правопорушення слідчий розпочав кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

фото: пресслужба ГУ НП у Полтавській області