Полтавська ОВА передала Полтаві понад тонну гуманітарки: нею опікуватиметься підозрювана Тетяна Татаріна

07 липня 2022 0
Олександра Іоффе
Харчами та медзасобами опікуватиметься фігурантка справи про хатніх працівниць Мамая.

Полтавська обласна військова адміністрація передала у комунальну власність Полтавської територіальної громади понад тонну гуманітарної допомоги. Відповідне рішення по прийом-передачу затвердили 7 липня на черговому засіданні виконавчого комітету Полтавської міської ради.

Відповідно до додатка до цього рішення на баланс Полтавської МТГ передали продукти харчування та засоби екстреної медичної допомоги у такій кількості:

·         Огірки консервовані (1 л) – 48 шт;

·         Макарони (10 кг) – 6 уп;

·         Рис – 33 кг;

·         Крупа пшенична – 20 кг;

·         Крупа вівсяна – 24 кг;

·         Борошно – 75 кг;

·         Цукор – 100 кг;

·         Сіль – 20 кг;

·         Гуляш (0,29 кг) – 108 шт;

·         Олія (1 л) – 30 шт;

·         Сир твердий (2,63 кг) – 25 уп;

·         Вода негаз. (1,5 л) – 2016 уп;

·         Вафлі (2,4 кг) – 4 уп;

·         Горошок консервований (400 г)– 8 шт;

·         Кукурудза консервована (400 г) – 8 шт;

·         Турнікет (джгут) – 30 шт.

Усе це, відповідно до цього ж рішення, передали до Центру гуманітарної допомоги №2, який розташований за адресою майдан Незалежності, 5.

Від імені міської влади прийняти цю допомогу та підписати необхідні акти прийому-передачі уповноважили директора Комунальної організації "Інститут розвитку міста" Тетяну Татаріну.

Нагадаємо, що тиждень тому правоохоронці вручили їй підозру, як директорці "Інституту розвитку міста", де фіктивно працювали хатні робітниці Олександра Мамая. А згодом, за клопотанням прокуратури, суд обрав для неї обмежувальний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час.

Попри це, вдень Тетяна Татаріна продовжує виконувати свої посадові обов’язки. Тож, очолювана нею комунальна організація цілодобово працює у режимі гарячої лінії для вимушених переселенців та приймає різнопрофільну гуманітарну допомогу від різних міжнародних та українських організацій.