Полтавській блогер Денис Корнєєв не з’явився до суду

16 лютого 2023 0
Максим Михайліченко
Полтавський блогер Денис Корнєєв, якого підозрюють у закликах до повалення конституційного ладу, не з’явився до суду: суддя задовільнила клопотання прокурора про примусовий привід підозрюваного до суду.

16 лютого о 9:30 в Октябрському районному суді Полтави повинні були обрати запобіжний захід для Дениса Корнєєва. Про це повідомляє Інтернет-видання "Полтавщина".

Денис Корнєєв вранці з’явився до суду та отримав розписку. На документі він залишив напис "Живий мужчина Денис". Проте безпосередньо на суд Денис не з’явився.

Адвокат передав судді довідку де зазначалося, що підозрюваний 15 лютого отримав медичну допомогу. І що вранці 16 лютого він бачив, як Дениса забирала швидка допомога.

Прокурор Микола Верблюд повідомив, що підозрюваний госпіталізації не потребує. Прокурор попросив дозвіл на затримання Дениса Корнєєва з метою приводу до суду та обрання йому запобіжного заходу. Суддя Лариса Гольник задовільнила клопотання прокурора.

Нагадуємо, що Дениса Корнєєва підозрюють у закликах до повалення конституційного ладу. Також на своїх сторінках у соціальних мережах розповсюджував заклики до зміни меж території України, всупереч Основному Закону держави.

Фото: Інтернет-видання "Полтавщина"