Будівництво багатоповерхівки на Героїв АТО: міськрада розгляне питання про дозвіл на розробку проєкту землеустрою

17 червня 2021 0
Ольга Семенко
На сесію міськради підготували проєкт рішення про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою земельної ділянки на Садах-2.

17 червня на сайті Полтавської міської ради опублікували проєкт рішення міськради про надання дозволу на розроблення робочого проєкту землеустрою на земельну ділянку на вул. Героїв АТО, 81.

У документі йдеться:

"Надати Товариству з обмеженою відповідальністю "ЛОГОСС" дозвіл на розроблення робочого проєкту землеустрою щодо зняття поверхневого шару грунту (родючого шару грунту) на земельній ділянці площею 0,2050 га по вул. Героїв АТО, 81, кадастровий номер 5310137000:18:007:0364, для розміщення, експлуатації та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення (землі житлової та громадської забудови, код КВЦПЗ 02.10), (код для визначення функціонального використання земельної ділянки 02.10), яка знаходиться в оренді ТОВ "Фармацевтична компанія "Провізор" відповідно до договору оренди землі  від  13.04.2021 року № 55-П".

Згідно з проєктом рішення, його мають розглянути на сесії міськради 18 червня.

Нагадаємо, десятиповерхівку на вул. Героїв АТО планують побудувати за десять метрів від інших багатоповерхівок. Через це місцеві жителі скаржаться, що їхні будинки можуть посунутися, з вікон замість парку буде видно забудову, а у самі квартири не потраплятиме сонячне світло.