На околиці Полтави вдарили ножем працівника "Полтававодоканалу"

24 листопада 2021 0
На Дублянщині вдарили ножем працівника "Полтававодоканалу". Співробітники приїхали відключати від водопостачання боржників. На одній із вулиць виявили будинок, який незаконно підключений до води.




У селі Дублянщина, що під Полтавою,ножем вдарили працівника "Полтававодоканалу". Співробітники приїхали на вулицю Безвірницьку аби відключити боржників від водопостачання. Мешканців про візит комунальників повідомили завчасно.

Під час виконання робіт працівники "Полтававодоканалу" виявили будинок, який незаконно підключений до вуличної колонки.

Комунальники звернулися до власників оселі, але замість пояснень один зі співробітників отримав ножове поранення. Жінка, яка проживає у будинку про ситуацію говорить неохоче.

Не хочу я з Вами говорити на цю тему, я хвора людина, – відповіла власниця оселі.
До Вас приїжджали працівники "Водоканалу"? – уточнили ми.

Місцеві жителі говорять, що конфліктів на цій вулиці раніше не виникало.

"У нас тут одні пенсіонери, я навіть не знаю хто міг незаконно приєднати. Це точно не вони. Біля мене таких сусідів немає. Поруч зі мною всі спокійні й хороші", – розповів місцевий житель Сергій Гринь.

"Ми нічого не чули, я вчора гуляв тут з собакою все спокійно було. "Водоканалу" я тут навіть не бачив. Де він міг тут працювати?" – сказав місцевий житель Іван Олексійович.

"Знаю, що працював "Водоканал", але де саме я не можу сказати. Тут по вулиці багато людей проходить, я не знаю хто це й що воно, але таких нападів у нас не було ніколи", – відповіла місцева жителька Ніна Хлопова.

Потерпілий деталі конфліктувати розголошувати відмовився, як й писати звернення до поліції.

"У діях власника господарства, який заподіяв тілесні ушкодження працівнику "Полтававодоканалу" вбачаються ознаки кримінального правопорушення. А саме умисне нанесення тілесних ушкоджень. Відповідно до санкції статті покарання може бути у вигляді від штрафу до обмеження волі", – повідомив пресофіцер поліції Полтави Василь Зуб.

Подібні випадки з працівниками "Полтававодоканалу" трапляються не вперше.

"Натрапляють на спротив, подекуди їм навіть заважають працювати, а їх робота й так надзвичайно складна. Наша служба інформаційної безпеки та охорони наразі проводить комісійне внутрішнє розслідування за цим фактом", – повідомила речниця КП "Полтававодоканалу" Ірина Філоненко.

Кримінального провадження за цим фактом у поліції не відкривали.