До Полтави приїхала 20 тонна вантажівка з подарунками для малозабезпечених сімей

30 грудня 2020 0
До Полтави приїхала благодійна вантажівка із подарунками для малозабезпечених родин. Це близько 1300 пакунків. Отримати їх полтавські сімʼї зможуть вже до Різдвяних свят.

Дві тисячі кілометрів з Німеччини до Полтави їхала 20 тонна вантажівка з різдвяними подарунками. В автівці гуманітарна допомога з Німеччини. Цьогоріч її привозять вже втретє.

У цій різдвяній вантажівці 19 з половиною тонн подарунків.
Це близько 1300 пакунків для малозабезпечених родин області.

"У подарункових наборах: дитячі розмальовки, фломастери, олівці, шоколадки, какао, мука, цукор, солодощі різні, навіть зубна паста, також бувають і дитячі іграшки. Це великий подарунок на 17 кілограмів. Його пакують у німецькі сімʼї", – розповіла Наталія Гранчак, голова ГО "Команда небайдужих".
Розвантажувало автомобіль близько 70 людей. Їм допомагали діти та жінки. Серед них була й Анна Вакуленко.

"Ми також отримуємо ось такі подарунки від друзів з Німеччини. Цього року також беремо активну участь в тому, щоб допомогти розвантажити їх. Багато наших родин, тат, мам, прийшли, щоб допомогти", – розказала полтавка Анна Вакуленко.
Зазвичай благодійники відправляють такі вантажівки з подарунками до різних міст України. Проте цьогоріч для такої акції обрали тільки Полтаву.

Марина Голега, Станіслав Авдєєв, PTV Полтавське Телебачення